Alle 8 resultaten worden getoond

Sorteer op

Alle 8 resultaten worden getoond

Feestelijk Genieten Zonder Grenzen!

🎄✨ Onze missie is simpel: culinair genieten zonder compromissen. Daarom zijn al onze producten, van kerstbûches tot kroketten, bereide maaltijden, nuggets en dessertmixen van bavarois, zowel gluten- als lactosevrij. Zo kun je onbezorgd genieten van een smaakvolle ervaring.

Ontdek ons ruime assortiment aan kroketten, waar smaak en diversiteit samenkomen. Van knapperige garnalenkroketten tot smeuïge kaaskroketten, we hebben voor ieder wat wils. Onze bereide maaltijden zijn ideaal voor een heerlijke maaltijd zonder gedoe, perfect voor de drukke feestdagen.

Voor de feestelijke knabbels tussendoor hebben we glutenvrije en lactosevrije nuggets die elke smaakpapil laten dansen. En vergeet niet ons dessertassortiment, waarin onze bavarois mixen in diverse smaken de perfecte afsluiter vormen.

Traindevie staat voor zorgeloos genieten, en we begrijpen dat voedselintoleranties geen obstakel zouden mogen zijn tijdens de feestdagen. Dus, laat de festiviteiten beginnen en geniet van een smaakvolle en zorgeloze Kerst en Nieuwjaar met Traindevie. 🌟🍽️