fbpx

Op zoek naar een gluten- en lactosevrije voedingsleverancier in de zorgsector?

Wil je als manager van een zorginstelling gluten- en lactosevrije voeding aanbieden en zo een nog betere dienstverlening garanderen? Of zou je als chef-kok graag je menukaart meer afstemmen op het dieet van coeliakiepatiënten? Traindevie is een gespecialiseerde gluten- en lactosevrije voedingsleverancier in de zorgsector en staat je bij in raad en daad. Samen proberen we zoveel mogelijk het comfort te vergroten van de gluten- en lactose-intolerante patiënten en bewoners in jouw ziekenhuis, woonzorgcentrum of andere zorginstelling.

zorgsector

Voeding op maat, voor elke patiënt of bewoner

Verplegers, dokters, managers, koks… Iedere medewerker binnen een zorgcentrum doet zijn uiterste best om de patiënten en bewoners zo goed mogelijk te ondersteunen. En aangepaste, gezonde voeding is hier een cruciaal onderdeel van. Sommige patiënten zijn namelijk intolerant voor gluten, lactose, koemelk of andere allergenen en moeten zich heel strikt houden aan hun dieet, zeker als ze verzwakt zijn.

Download onze catalogus

Maar je keuken zo gluten- en lactosevrij mogelijk maken, hoe begin je daar nu aan? Het is niet altijd gemakkelijk, want veel allergeenvrije producten op de markt zijn verpakt in grote porties en zitten boordevol additieven. Omdat we het bij Traindevie net als jij als onze ultieme taak zien om coeliakiepatiënten zo goed mogelijk bij te staan, gingen we op zoek naar lekkere en verse allergeenvrije producten waarvan iedereen zorgeloos kan smullen.

Gluten-, lactose- of koemelkvrij brood, kleine broodjes, koffiekoeken, gebak, koekjes of eerder een bereide maaltijd? Als gluten- en lactosevrije voedingsleverancier in de zorgsector, hebben we voor elke situatie iets geschikts en voor elke patiënt wat wils. Bovendien verkopen we onze producten aan betaalbare en eerlijke prijzen en verpakken we ze in handige, kleine porties die je kan invriezen en 9 maanden kan bewaren. Hierdoor wordt jouw persoonlijke gebruiksgemak ook een pak groter.

Ontdek onze allergeenvrije producten

Traindevie, jouw gluten- en lactosevrije voedingsleverancier in de zorgsector

glutenvrije brownie

Onze producten zijn steeds artisanaal, kwalitatief en met de meeste zorg bereid. En dat proef je. Wil je als manager of chef-kok van een zorginstelling eerst even ontdekken wat we hiermee bedoelen? Dan komen we graag bij jou ter plaatse om je te laten kennismaken met onze allergeenvrije artikelen. Bovendien geven we je deskundig advies in verband met het aanpassen van je assortiment of menukaart. De gluten- en lactosevrije producten van jouw keuze kan je dan heel snel en eenvoudig bij ons bestellen via mail of telefoon en kan je door ons laten leveren in je zorginstelling.

Gluten- en lactosevrije voedingsleverancier in de zorgsector raadplegen?

Samen zorgen we ervoor dat de coeliakiepatiënten in jouw zorginstelling met een gerust hart allergeenvrij kunnen eten. Want elke zorg die we hen kunnen ontnemen, is waardevol.

MEER INFORMATIE

Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50