fbpx

Aan de slag gaan als groothandel in glutenvrije producten? Een slimme zet

Wil je als horecagroothandel slim inspelen op de stijgende vraag naar allergeenvrije voeding? Interesse om je onderneming kracht bij te zetten als groothandel in glutenvrije producten? Traindevie produceert en levert een ruim assortiment aan verse, ambachtelijke allergeenvrije artikelen in jouw groothandel en dit aan eerlijke en betaalbare prijzen.

glutenvrije voeding

Groothandel in glutenvrije producten, mét succes

De vraag naar producten zonder gluten, lactose, koemelk of andere allergenen wordt met de dag groter. En dit merken uitbaters van horecazaken, zorgcentra en voedingswinkels meer dan ooit. Om meer klanten aan te spreken en van dienst te zijn, gaan ze daarom vaak op zoek naar groothandels waar ze dergelijke, allergeenvrije producten kunnen aankopen. Als groothandelaar investeren in glutenvrije producten en deze verhandelen aan professionelen, is dus absoluut een verstandige keuze.

Download onze catalogus

Tegenwoordig zijn er wel al enkele gluten- en lactosevrije artikelen op de markt, maar deze gaan steeds uit van dezelfde merken, zijn voorverpakt en zitten boordevol additieven. En dat is niet wat je aan je klanten wilt aanbieden als groothandel in glutenvrije producten. Daarom gingen we bij Traindevie op zoek naar waardevolle én verse allergeenvrije alternatieven, die je allemaal terugvindt in onze catalogus:

  • Broden (wit brood, chocoladebrood, stokbrood…)
  • Kleine broodjes (pistolet, sandwich, burgerbroodje…)
  • Koffiekoeken (lange of ronde suisse, chocoladekoek…)
  • Gebak (cake, taart, appelflap, bavarois, muffin…)
  • Koekjes en droge voeding (pannenkoeken, speculaas, suikerwafels…)
  • Warme maaltijden en hapjes (quiche, spaghetti, stoofvlees, vol-au-vent…)
  • Drank en ijs (bier, vanille of chocolade ijs…)
  • Handige ingrediënten (bladerdeeg, kruimeldeeg, bloem…)

Hoe word je klant van Traindevie?

bereiding glutenvrije voeding

Onze producten zonder gluten, lactose en koemelk eerst even uittesten vooraleer je ze aankoopt, dat behoort zeker tot één van de mogelijkheden. Onze horecaspecialisten komen graag even bij je langs om de artikelen voor te stellen, een woordje uitleg te geven en advies te verlenen. Overtuigd van de kwaliteit van onze lekkernijen? Via mail of telefoon kan je snel en eenvoudig bestellen. Voor je het weet, is je aanbod afgestemd op de stijgende vraag naar allergeenvrije voeding en kan je in actie schieten als groothandel in glutenvrije producten.

Slim op weg naar de toekomst, als groothandel in glutenvrije producten

Verdeel de allergeenvrije producten van Traindevie naar uitbaters van horecazaken, zorgcentra of winkels en word een succesvolle glutenvrije groothandel.

INTERESSE?

Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50