fbpx

Traindevie, jouw horecaleverancier van gluten- en lactosevrije voeding

Krijg jij in jouw horecazaak ook steeds vaker de vraag of je een glutenvrij gerechtje in huis hebt? Wil je het aanbod op je menukaart graag aanpassen? Als horecaleverancier van gluten- en lactosevrije voeding leveren wij allergeenvrij brood, patisserie en bereide maaltijden aan professionelen in de horeca, zorgsector, handel en groothandel. Zo kan jouw horecazaak een breder publiek aantrekken en kunnen meer klanten genieten van jouw culinaire specialiteiten.

glutenvrije gerechten

Wat staat er op het menu?

Gluten- en lactosevrije voeding aanbieden in jouw horecazaak, het lijkt een hele uitdaging. Want, in welke producten zitten gluten en in welke niet? En hoe kan je warme maaltijden bereiden die allergeenvrij zijn, maar toch lekker? Het aanbod aan smakelijke en verse allergeenvrije producten die niet boordevol additieven zitten, is vandaag de dag namelijk nog heel beperkt.

Download onze catalogus

Als toegewijde horecaleverancier van gluten- en lactosevrije voeding zetten we ons bij Traindevie daarom maximaal in om voor diverse producten en gerechten een lekker en hoogwaardig allergeenvrij alternatief aan te bieden. Zo willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk coeliakiepatiënten onbezorgd kunnen eten, thuis én buitenshuis. Een greep uit ons ruime aanbod :

  • Grote broden (wit brood, chocoladebrood, stokbrood…)
  • Kleine broodjes (pistolet, sandwich, burgerbroodje…)
  • Zoete koffiekoeken (lange of ronde suisse, chocoladekoek…)
  • Smeuïg gebak (cake, taart, appelflap, bavarois, muffin…)
  • Knapperige koekjes (speculaas, suikerwafels…)
  • Warme maaltijden (quiche, spaghetti, stoofvlees, vol-au-vent…)
  • Verfrissende drank of ijs (bier, vanille of chocolade ijs…)
  • Handige ingrediënten (bladerdeeg, kruimeldeeg, bloem…)

Benieuwd hoe onze producten smaken? Geen probleem! We komen graag even bij je langs om je te laten proeven van onze lekkernijen. Maar dat is niet alles. We geven je ook handige tips en advies zodat jij jouw keuken en menukaart zo allergeenvrij mogelijk kan maken.

Hoe wij jouw horecaleverancier van gluten- en lactosevrije voeding worden

bereiding glutenvrije voeding

Weet je al met welke producten je je klanten in de watten wilt leggen? Geef je bestelling door aan onze horecaspecialisten via mail of telefoon, en dan komen we de artikelen leveren bij jou ter plaatse. Vanaf dan is jouw horecazaak klaar om coeliakiepatiënten te ontvangen en dat zetten we bij Traindevie graag in de verf.

Daarom nemen we jouw zaak op in onze store locator met glutenvrije adresjes en geven we je ook een sticker die meteen in het oog springt. Hang je deze op een zichtbare plaats, dan zien toevallige passanten meteen dat jouw restaurant, brasserie of hotel samenwerkt met een horecaleverancier van gluten- en lactosevrije voeding en dus rekening houdt met allergenen. En dit voordeel valt niet te onderschatten, want uiteindelijk is het de coeliakiepatiënt die beslist waar het gezelschap gaat eten!

Op zoek naar een horecaleverancier van gluten- en lactosevrije voeding?

Geef ons een seintje en laat je klanten smullen van een overheerlijk, allergeenvrij gerecht.

Contacteer ons

Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50