fbpx

Traindevie, jouw ervaren leverancier van glutenvrije producten

Werk je in de horeca of zorgsector en wil je inspelen op de stijgende vraag naar gluten- en lactosevrije voeding? Interesse om als groothandelaar of handelaar allergeenvrije producten te verkopen? Dan kan je terecht bij Traindevie, jouw gespecialiseerde leverancier van glutenvrije producten. Samen zorgen we ervoor dat coeliakiepatiënten steeds lekker, gezond en zorgeloos kunnen eten, waar en wanneer ze ook maar willen.

bereiding glutenvrij gebak

Dé partner in gluten- en lactosevrije voeding

Vandaag de dag ontdekken steeds meer mensen dat ze intolerant zijn voor gluten, lactose, koemelk of andere allergenen. En dit vormt best wel een uitdaging als je coeliakiepatiënten zo goed mogelijk van dienst wil zijn in je horecazaak, zorgcentrum of gespecialiseerde voedingswinkel. Je moet namelijk meer en meer aangepaste voeding voorzien, maar het huidige aanbod aan allergeenvrije producten op de markt, is nog heel beperkt, bevat vaak een heleboel additieven en is voorverpakt in (te) grote porties.

Als leverancier van glutenvrije producten willen we dit graag zien evolueren in een andere richting. Daarom gingen we op zoek naar lekkere ingrediënten en producten die we op kwalitatieve en ambachtelijke wijze bereiden en in kleinere porties verpakken. Het resultaat? Een uitgebreid assortiment aan verse gluten-, lactose- en koemelkvrije broden, patisserie en bereide maaltijden, waar iédereen heerlijk van kan smullen.

Zo gaan we te werk als leverancier glutenvrije producten

bereiding glutenvrije voeding

Glutenvrije producten aanbieden of verkopen zonder die eerst zelf te proeven? Nee hoor, dat hoeft niet. Wij komen graag bij jou ter plaatse met onze artikelen, zodat jij uitgebreid kan degusteren en de kwaliteit ervan kan ontdekken. Naast leverancier van glutenvrije producten, zijn we bovendien ervaringsdeskundigen en specialisten in het vak. Als je dat wenst, verlenen we jou ook advies en helpen we je bij het bijsturen van je menukaart of assortiment.

Gekozen welke glutenvrije producten je wil bestellen? Laat het ons weten via mail of telefoon vóór woensdag 18u en dan leveren we de artikelen in jouw onderneming. We nemen jouw horecazaak of verkooppunt vanaf dan ook graag op in onze store locator met glutenvrije adresjes en geven je een speciale sticker die je op zichtbare plaats kan hangen. Zo zien passanten meteen dat jouw zaak rekening houdt met coeliakiepatiënten.

Worden wij jouw leverancier van glutenvrije producten?

Geef je zaak een extra boost en leg je klanten in de watten met ambachtelijke, verse allergeenvrije producten.

MEER INFO?

Ons Glutenvrij assortiment is verkrijgbaar via:

Horeca:
Zorgsector:
Verkooppunten
  • Ranson
  • Vrancken
  • Groothandel Corin Lefevre
Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50