fbpx

Overheerlijk glutenvrij eten toveren op jouw bord? Onze ultiem DOEL BIJ ‘traindevie’

Glutenvrij eten? Het is een levensstijl of ‘train de vie’, zoals de Fransen zouden zeggen. Je gaat als coeliakiepatiënt namelijk dagelijks op zoek naar producten die matchen met jouw gluten- of lactosevrije dieet en moet vaak goed opletten als je uit eten gaat.

Bij Traindevie kunnen zowel particulieren als professionelen in België en Nederland onze verse en ambachtelijke allergeenvrije artikelen bestellen.

Deze lekkernijen bereiden we volledig zelf met de grootste nauwkeurigheid en passie. Zo willen we ervoor zorgen dat coeliakiepatiënten zo aangenaam, lekker en zorgeloos mogelijk glutenvrij kunnen eten, thuis of op restaurant. Want dát is onze grootste ambitie of, beter gezegd, onze ‘train de vie’.

chocolade brownie

De unieke ingrediënten van onze aanpak

Ervoor zorgen dat jij grenzeloos glutenvrij kan genieten, zónder zorgen. Dat is waar het bij ons allemaal om draait. Daarom vind je op onze webshop niet enkel glutenvrij eten dat perfect past bij jouw dieet, maar ontvang je ook een service die naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt. Wat mag je verwachten?

  • ambachtelijke, kwalitatieve én verse allergeenvrije artikelen
  • ruim aanbod aan brood, patisserie en bereide maaltijden
  • 24/7 bestellen, altijd dicht bij jou in de buurt ophalen
  • wekelijkse levering in een 140-tal afhaalpunten
  • snelle, uitgebreide reactie op vragen en problemen
  • eerlijke en betaalbare prijzen voor elk budget
Glutenvrij moodboard

Hoe we de smaak te pakken kregen

glutenvrije gehaktbal

Glutenintolerantie? We weten heel goed wat het inhoudt en beseffen welke uitdagingen het met zich meebrengt. Ook één van onze collega’s is glutenintolerant en ondervindt dagelijks hoe moeilijk het is om zowel thuis als buitenshuis lekker én glutenvrij te eten. Het aanbod aan verse allergeenvrije voeding is namelijk nog heel beperkt en de plekken in de buurt waar je met een veilig gevoel kan gaan eten, kan je vaak op één hand tellen.

En net daarom gaan wij voortdurend op zoek naar nieuwe, lekkere en traditioneel smakende glutenvrije ingrediënten die we steeds op een artisanale en zorgzame manier bereiden. Zo proberen we voor zoveel mogelijk producten een lekker en vers alternatief te bieden en ervoor te zorgen dat coeliakiepatiënten met een gerust hart een hapje kunnen eten of gaan eten, altijd en overal.

Ook proeven van ons glutenvrij eten?

Groot gelijk! Bestel enkele allergeenvrije specialiteiten naar keuze en eet je buikje rond.

ONTDEK ONZE GLUTENVRIJE WEBSHOP

Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50