fbpx

Overheerlijk glutenvrij eten toveren op jouw bord? Onze ultiem DOEL BIJ ‘traindevie’

Glutenvrij eten? Het is een levensstijl of ‘train de vie’, zoals de Fransen zouden zeggen. Je gaat als coeliakiepatiënt namelijk dagelijks op zoek naar producten die matchen met jouw gluten- of lactosevrije dieet en moet vaak goed opletten als je uit eten gaat.

Bij Traindevie kunnen zowel particulieren als professionelen in België en Nederland onze verse en ambachtelijke allergeenvrije artikelen bestellen.

Deze lekkernijen bereiden we volledig zelf met de grootste nauwkeurigheid en passie. Zo willen we ervoor zorgen dat coeliakiepatiënten zo aangenaam, lekker en zorgeloos mogelijk glutenvrij kunnen eten, thuis of op restaurant. Want dát is onze grootste ambitie of, beter gezegd, onze ‘train de vie’.

Gardie Design Social Media Marketing A Ec O3trcu Unsplash

De unieke ingrediënten van onze aanpak

Ervoor zorgen dat jij grenzeloos glutenvrij kan genieten, zónder zorgen. Dat is waar het bij ons allemaal om draait. Daarom vind je op onze webshop niet enkel glutenvrij eten dat perfect past bij jouw dieet, maar ontvang je ook een service die naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt. Wat mag je verwachten?

  • Traindevie: liefdevol bereide, hoogwaardige, verse allergeenvrije producten.
  • 24/7 bestellen, gemakkelijk ophalen bij een locatie in de buurt.
  • Wekelijkse leveringen op 140 afhaalpunten, altijd binnen handbereik.
  • Klanttevredenheid voorop: snelle en uitgebreide reacties op vragen en problemen.
  • Eerlijke, betaalbare prijzen voor iedereen.
  • Ruime selectie lactosevrije, zuivelvrije en suikerarme producten, inclusief veganistische opties.
Onze Aanpak

Hoe we de smaak te pakken kregen

Aveve

Zeg gedag tegen glutenintolerantie! Bij ons weten we maar al te goed welke uitdagingen dit met zich meebrengt, want één van onze eigen collega’s staat dagelijks voor dezelfde obstakels. De struggle om zowel thuis als buitenshuis lekker én glutenvrij te eten, is reëel. De keuze aan verse, allergenenvrije voeding blijft namelijk beperkt en veilige eetgelegenheden zijn schaars.

Maar geen zorgen, wij staan voor je klaar! Ons team is voortdurend op jacht naar nieuwe, smakelijke glutenvrije, lactosevrije en melkvrije ingrediënten. Met ambachtelijke toewijding zorgen we ervoor dat elk gerecht niet alleen lekker is, maar ook traditioneel smaakt. Zo streven we ernaar om voor zoveel mogelijk producten een heerlijk en vers alternatief te bieden. Bij ons kunnen coeliakiepatiënten met een gerust hart genieten van een hapje, waar en wanneer dan ook.

Ook proeven van ons glutenvrij eten?

Groot gelijk! Bestel enkele allergeenvrije specialiteiten naar keuze en eet je buikje rond.

ONTDEK ONZE GLUTENVRIJE WEBSHOP

Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50