fbpx

Glutenvrij keurmerk voor Traindevie

Wij, bij Traindevie, zijn constant bezig om onze kwaliteit te verbeteren, zodat wij jullie nog beter kunnen dienen.

Daarom zijn we zo blij om dit heugelijke nieuws met jullie te mogen delen.
Begin dit jaar hebben we officieel ons veilig glutenvrij keurmerk voor Traindevie ontvangen van de Nederlandse Coeliakie vereniging of NCV.
We zijn hier ontzettend blij mee!

Het veilig glutenvrij keurmerk is de hoogst mogelijke garantie voor consumenten en producenten dat een product glutenvrij is. Consumenten herkennen een glutenvrij product aan het officiële keurmerk.

Hieraan weet je met 100% zekerheid dat al onze producten glutenvrij geproduceerd worden en dus glutenvrij zijn.

Glutenvrij keurmerk voor Traindevie

Wat betekent dit?

Officieel heet dit glutenvrij keurmerk, Crossed Grain keurmerk. Dit keurmerk is het veilig glutenvrij keurmerk in de Benelux dat voldoet aan de Europese richtlijnen. Leveranciers en producenten gebruiken dit symbool om hun glutenvrije producten aan te geven op hun verpakkingen.

Aan de hand van dit keurmerk weet de consument dat het product uitgebreid gecontroleerd en gecertificeerd is. Producten met het keurmerk geven aan dat ze vrij zijn van gluten en passen binnen een glutenvrij dieet. Dus een 100% zekerheid voor de consument dat het product glutenvrij is.

Om dit keurmerk te mogen gebruiken dient de leverancier of producent een succesvolle audit af te ronden tegen Normenset Glutenvrij en BRC module 12. Deze audit wordt uitgevoerd door een onafhankelijk gecertificeerde instelling. Meer informatie: www.glutenvrij.nl .

Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50