fbpx

Glutenvrije Zaanse kaasfondue

glutenvrije fondue

Ingredienten:

  • 2 glutenvrij stokbrood Traindevie
  • 280g Veluwse rookworst fijn
  • 800g koelverse broccoli, wortel en bloemkool
  • 200g Zaanlander kaas oud 48+
  • 200g Zaanlander kaas jong belegen 48+
  • 200g Zaanlander kaas jong 48+
  • 350g snoepgroentemix
  • 2 stronken witloof
  • 1 teen knoflook
  • k1 el citroensap
  • k1 el maizena
  • 2 el kirsch
  • 200 ml droge witte wijn

Bereiding:

  • Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in stukjes. Kook de broccoli, wortel en bloemkool 3 min. Giet af.
  • Rasp ondertussen alle kaas. Halveer de paprika’s uit de snoepgroentemix in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommers in 3 stukken en verdeel met de snoeptomaten over schaaltjes. Snijd de onderkant van het witlof en haal de blaadjes los. Snijd het stokbrood in plakjes.
  • Halveer de knoflook en wrijf de gietijzeren pan of fonduepan ermee in. Schenk de wijn in de pan en verhit op middelhoog vuur. Voeg de kaas en het citroensap toe en laat al roerend rustig smelten. Dit duurt ca. 8 min.
  • Meng de maizena met de kirsch, voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Roer tot een samenhangend geheel. Breng op smaak met peper. Serveer de kaasfondue met de groenten, worst en het brood.
  • Eet smakelijk!

Glutenvrije producten

Ontdek ons volledig assortiment aan gluten- en/of lactosevrije stokbroden in onze webshop.

Deze gerechten worden samengesteld en bereid door Allerhande.Neem zeker een kijkje op hun website!

Smakelijk!

Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50