Glutenvrije Torentoast met chorizo
Ingredienten voor 2 personen:
- 4 sneetjes glutenvrij meergranen brood (Traindevie)
- 80g flinterdunne sneetje chorizo
- 2 rode paprika’s
- Handvol rucola
- Olijfolie
- Peper & zout
- Italiaanse kruiden
Bereiding Torentoast met cHORIZO:
- Spoel de paprika’s, halveer ze en haal de zaadlijst eruit.
- Leg de paprika’s met de schil naar boven, besprenkel met olijfolie, Italiaanse kruiden, peper en zout. Plaats 30 tal minuten in de oven tot de schil gepoft is.
- Haal uit de oven en bedek met plasticfolie. Zo kan je na het afkoelen de pel er veel makkelijker afhalen.
- Pel de paprika’s en versnijd in dunne reepjes. Heb je er na het beleggen van jouw toast over, dan ken je deze makkelijk bewaren in de olie die is overgebleven in jouw ovenschaal.
- Halveer de sneetjes brood en toast ze krokant naar wens.
- Beleg met de flinterdunne chorizo, paprika’s en rucola bovenop en een draai van de pepermolen. Herhaal tot een toren van 4 laagjes
Glutenvrije producten
Onze glutenvrije meergranen brood kan je vinden in onze webshop.
Dit brood is volledig gluten-& lactosevrij en vegan.
Deze gerechten worden samengesteld en bereid door A pinch of Odelle. voor meer glutenvrije recepten kan je steeds een kijkje nemen op haar website!
Smakelijk!