Het wordt weer kouder, de lichtjes verschijnen in de bomen, het Eindejaar is weer in zicht. Onze bakkers bieden niet enkel zoete desserts aan maar ook tal van lekkernijen waarmee je in een mum van tijd een smakelijke aperitief op tafel tovert.
Keukenschort en koksmuts klaar? We beginnen eraan!
Glutenvrije bruschetta
Wat heb je nodig?
- Gluten- & lactosevrije stokbroodjes
- Gluten- & lactosevrije spaghettisaus
- Gemalen kaas
- Philadelphia/geitenkaas/boursin
Bereiding :
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de stokbroodjes in sneetjes
- Smeer een dikke laag Philadelphia/geitenkaas/boursin en spaghettisaus op alle broodjes
- Strooi een laagje gemalen kaas op de spaghettisaus
- Verwarm de broodjes 8-10 min in de oven
Gluten- & lactosevrije ovenhapjes
Wat heb je nodig?
- Gluten- & lactosevrije mini-videes
- Gluten- & lactosevrije spaghettisaus
- Gluten- & lactosevrije vol-au-vent
Bereiding :
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Vul de videes met spaghettisaus & vol-au-vent
- Verwarm de videes 8-10 min in de oven
Glutenvrij fingerfood
Wat heb je nodig?
- Gluten- & lactosevrije crackers
- Gluten- & lactosevrije balletjes in de tomatensaus
- Gluten- & lactosevrije frikandellenbroodjes
- Gluten- & lactosevrije frituurhapjes
Bereiding :
- Bak het frikandellenbroodje op 180 graden voor 8min. Snij het frikandellenbroodje in kleine stukjes
- Onze crackers zijn ideaal als toastje of met verschillende dipsauzen
- Verwarm de balletjes in de tomatensaus in de microgolf
- Bak de frituurhapjes op 220 graden in de friteuse
Zo maak je in no time een overheerlijke tapasplank met gluten-& lactosevrije gerechten.
Ontdek ook al onze hoofdgerechten en desserts op onze webshop.
Prettige feestdagen gewenst vanwege het hele Traindevie team.