fbpx

 

Glutenvrije plaattaart buratta

Glutenvrije plaattaart

   Ingredienten voor 2 personen:

  • 230 gr glutenvrij bladerdeeg (Traindevie)
  • 120 gr pesto rosso
  • 200 gr burrata
  • 10-tal kerstomaatjes
  • 8 sneetjes bresaola
  • 50 gr rucola
  • Italiaanse kruiden
  • Fleur de sel

    Bereiding plaattaart Buratta:

     

     

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Rol het bladerdeeg uit tot een fijn deeg en rol de buitenkant een centimeter op naar binnen, zo krijgen we een mooie korst.
  • Prik gaatjes met een vork in het middelste gedeelte van het deeg. Zo kan de korst mooi naar boven komen tijdens het bakken.
  • Spoel de tomaatjes en halveer.
  • Besmeer de binnenste zijde rijkelijk met de pesto, verdeel de tomaten over de pesto en kruid af met Italiaanse kruiden en fleur de sel.
    Plaats 25 minuten in de oven.
  • Haal de plaattaart uit de oven en leg op een rooster zodat die onderaan niet wak wordt.
  • Beleg nu jouw plaattaart met de sneetjes bresaola, bovenop de burrata en afwerken met rucola.
  • En als je wil uitpakken met jouw presentatie kan jouw plaattaart nog afwerken met rucolabloemetjes en citrusafrikaantjes.

   Glutenvrije producten

Onze glutenvrije bladerdeeg kan je vinden in onze webshop.
Deze verse zanddeeg/kruimeldeeg is ideaal voor overheerlijke taarten of deeggerechten te creëren!

Deze gerechten worden samengesteld en bereid door A pinch of Odelle. voor meer glutenvrije recepten kan je steeds een kijkje nemen op haar website!

Wil jij ook graag blinkende oogjes aan jouw tafel zien? Met dit recept tover je op een half uurtje een super lekker gerechtje op tafel ( al zeg ik het zelf ).

Smakelijk!

Bestellen voor het einde van de countdown = je producten afhalen op het eerstvolgende afhaalmoment! Countdown

Minimum bestelbedrag = € 30
Gratis levering aan huis vanaf € 50
Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 50